Nou web de Carrilet

Diuen que per Nadal, qui res no estrena res no val. Doncs a Carrilet estem d’enhorabona perquè aquest Nadal estrenem un nou web. Després d’un any, un confinament i moltíssima feina de tot l’equip, posem en marxa una nova eina per comunicar-nos amb tots vosaltres.

En aquest nou web de Carrilet trobareu tota la informació actualitzada i estructurada pels  nostres principals àmbits de treball. Una secció pel Centre Educatiu i Terapèutic, la nostra escola; una altra pel Centre de Tractaments i Diagnòstic; i una darrera amb tota la informació del Centre de Recerca i Formació on trobareu totes les recerques sobre TEA que hem desenvolupat o que estan en curs i les nostres publicacions científiques.

En aquest nou espai web hem obert una agenda d’activitats que esperem omplir ben aviat. Hem incorporat informació de servei sobre el Trastorn de l’Espectre Autista, amb una informació bàsica per aproximar-nos a aquesta realitat, i mantenim tota la documentació que vam elaborar durant el primer confinament “Carrilet a Casa”. També hi ha espai per explicar qui som, d’on venim, amb qui col·laborem i tota la informació legal i de transparència de la cooperativa Carrilet. Com a novetat, a partir d’ara també us enviarem tota la informació a les vostres bústies de correu electrònic amb un sistema més modern que desitgem que us agradi.

Aprofitem aquest espai per agrair l’esforç de tots professionals de Carrilet, a la Gemma Grandia, dissenyadora, i als equips de Dsd0 i de Globalcom per tot el treball desenvolupat per arribar al dia d’avui.

Aquesta nova targeta de presentació digital, més necessària que mai en aquests temps d’incertesa, va acompanyada d’aquest vídeo que hem realitzat amb tots els alumnes de l’escola, amb tota la nostra il·lusió, per felicitar-vos el Nadal d’aquest estrany 2020 i desitjar-vos un molt Bon Any Nou 2021, que arribi ple d’esperança i ganes de compartir pau, amor i sal