Atesa la demanda que arribava al Centre Educatiu i Terapèutic, la nostra escola, de treballar i donar resposta a les necessitats d’aquests infants i adolescents, l’any 1992 es va constituir el Centre de Tractaments Carrilet. Aquest va néixer amb la voluntat d’atendre des d’una perspectiva dinàmica i amb un funcionament interdisciplinar, les necessitats psicològiques, socials i de desenvolupament de les persones amb Trastorns de l’Espectre Autista (TEA) i altres trastorns del desenvolupament i la conducta amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

El nostre és un servei d’atenció terapèutica especialitzada i de qualitat, que estem segurs que acompleix un treball de prevenció que pot estalviar despesa i sobretot molt patiment social.

La majoria d’usuaris que assisteixen al centre han estat derivats per altres serveis de la xarxa sociosanitària i educativa: centres d’estimulació primerenca, escoles i llars d’infants, CSMIJs, EAPs,… Però també atenem a infants i famílies directament.

Si voleu concertar una cita per una consulta, podeu sol·licitar-la a través d’aquest correu electrònic tractaments@carrilet.org

Aquest centre no es dedica exclusivament a l’atenció directa dels infants i adolescents, sinó també dels seus familiars<