Fa molt temps que Carrilet, a través dels seus professionals especialitzats en Trastorn de l’Espectre Autista, ha anat donant respostes a les necessitats formatives, d’assessorament i supervisió de diferents equips de professionals de la xarxa sociosanitària i educativa i a estudiants de grau superior. Aquesta activtat es recull en el nostre Centre de Formació i Recerca.

La realitat canviant del sector ha fet que aquestes demandes hagin anat en augment. Per això, Carrilet proposa establir un conjunt d’activitats formatives més o menys estables, amb la confiança i l’aval que ens donen els anys d’experiència i l’especificitat de la població amb la qual treballem.

Els equips de recerca específica sobre TEA són imprescindibles per avançar i aprofundir en el coneixement i l’abordatge del trastorn de l’espectre autista. Els nostres professionals dirigeixen diversos projectes de recerca vinculats tant a l’Escola com al centre de Diagnòstic i de Tractaments i també col·laboren amb altres estudis liderats per altres entitats i institucions de referència.

Des del 2012 hem impulsat diversos projectes de recerca amb un doble objectiu:

  • avaluar la nostra pràctica professional i
  • col·laborar en el desenvolupament de coneixements entorn els Trastorns de l’Espectre Autista i de les formes més adequades i profitoses de intervenció.

Per dur a terme tots aquests projectes de formació i recerca, Carrilet disposa d’un equip consolidat de professionals del món clínic i acadèmic.