El Carnaval al Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet és una oportunitat més de viure les festes tradicionals de casa nostra. I alhora, tenint en compte les particularitats i les necessitats dels nostres alumnes, una molt bona ocasió per treballar la flexibilitat de les rutines, perquè com sabeu, el Carnestoltes, el rei de la disbauxa, tot ho canvia.

Així doncs, el Carnaval a Carrilet és una setmana ben diferent. Fem feina i ens preparem amb anticipació per poder gaudir-la al màxim.

Enguany, els contes han estat el fil conductor de les activitats i tallers que hem realitzat. Ens han servit per decorar i posar ben maca l’escola entre tots i totes, alumnat i docents. Els tres porquets, l’eruga i el monstre de colors són els contes que hem treballat més intensament.

Tots els infants de Carrilet han pintat mascaretes d’animals, el conte dels tres porquets ens ha inspirat a construir una caseta col·laborativament, hem preparat broquetes de fruita amb l’eruga i el monstre de colors ens va ajudar a construir uns instruments musicals per animar la nostra rua pels carrers del barri.