TEA Carrilet Living up Diversity Berlín

L’experiència de Carrilet en psicoteràpia grupal amb infants amb TEA s’ha compartit amb professionals internacionals al Living up to Diversity.

En el marc del Taller internacional, celebrat a Berlín el cap de setmana de la Diada, la Marina Mestres, la Núria Farrés i l’Elisabet Sanchez del Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet van compartir la seva experiència entorn al treball de la psicoteràpia grupal amb infants i adolescents amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). I més concretament van exposar el funcionament dels grups terapèutics que es duen a terme dins el seu centre escolar, grups dinamitzats conjuntament entre tutores i psicòloga del centre. Grups que anomenen tutories terapèutiques, terme que reuneix el caire educatiu i terapèutic d’aquest espai escolar.

Aquest article es va publicar al web de les EscolesCoop el 22 de setembre de 2021.

Podeu llegir-lo complet, seguint aquest enllaç