La classe del gos ens envia aquesta informació sobre una de les activitats que més gaudeixen: el Taller d’Art. D’ençà que va començar el curs han anat treballant i aquesta setmana aprofitant Sant Jordi ens expliquen la darrera novetat.

Els divendres al matí, la classe del Gos fem el Taller d’Art!

Amb aquest taller fem un treball global de la identitat pròpia i prenem consciència del nostre cos. Utilitzem diversos materials, com les pintures, les ceres, els retoladors i les aquarel·les, creant diferents experiències, amb l’objectiu de gaudir d’aquesta activitat i compartir aquesta experiència amb la resta de companys.

Fins ara, al taller d’Art, hem treballat a la taula, perquè ens sentim més tranquils i més continguts, però aquest trimestre, fem un pas més! I…

Estrenem cavallets de fusta per pintar en vertical!

D’aquesta manera podrem adquirir majors habilitats en el domini del control postural del cos i seguir treballant amb les aquarel·les, que tant ens agraden a tots!