Rocòdrom Carrilet

Aquest mes de març de 2021 s’ha instal·lat el rocòdrom al pati de l’escola. Aquesta és la primera acció de les millores que estem desenvolupant al pati del Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet al voltant del moviment i de les activitats de manipulació i sensorials. Aquesta instal·lació no hauria estat possible sense la implicació de l’AMPA de l’escola i de moltes persones que han col·laborat per fer-la realitat.

Moltes gràcies!

El projecte del rocòdrom ve de lluny

El projecte del rocòdrom fa temps que es treballa per part de l’equip del centre i l’AMPA de l’escola. D’ençà que es va fer la darrera millora al patí per renovar-ne el paviment i reparar tots els murs el febrer de 2018 , l’AMPA va posar en marxa diferents activitats per poder recaptar els diners necessaris per a la seva construcció. Ja us vam explicar els dos espectacles que es van realitzar amb els companys i companyes d’Impro Solidària els passats 10 de març i 15 d’abril de 2019 i la Barberia Solidària del juny de 2019.

Amb l’esforç de tothom i l’agraïment profund a totes les persones que ho heu fet possible, ja tenim aquesta nova instal·lació perquè els infants gaudeixin en les estones de pati lliure i en les activitats dirigides.

Un rocòdrom, per a què?

Rocòdrom Pati Carrilet

El rocòdrom té la finalitat d’oferir als alumnes de Carrilet una zona d’experimentació amb el cos enfocada a l’aspecte més l