equip inici curs 2022-23

Ahir, dilluns 5 de setembre, com totes les escoles catalanes, el Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet va iniciar el curs 2022-23. Vam retrobar-nos alumnes, famílies i tot l’equip de Carrilet amb molta il·lusió i amb la normalitat d’anar sense mascaretes, ni mantenir les distàncies.

Avui, ja hem tornat a les rutines i al treball intens amb els nens i nenes de la nostra escola. Tornem a estar junts, a gaudir i a anticipar-nos a tot el que vindrà per acompanyar als infants en el seu procés d’aprenentatge.

Com sempre, comptem amb el millor equip de professionals de la salut mental i l’educació, organitzats dinàmicament per donar la millor atenció a l’alumnat.

Els grups de classe a partir d’avui tornen a explorar, a manipular i a experimentar per construir el coneixement amb les seves vivències.

Ens espera un curs carregat d’activitats, tallers, excursions… Us anirem mantenint informats puntualment.

Us recordem que podeu consultar tota la informació sobre el curs relacionada amb els horaris, dies festius i menús al nostre web. Aquí també trobareu per si no ho localitzeu els fulls d’autoritzacions diverses i la carta de compromís educatiu.