LLibretes carrilet Abraçada a Ucraïna

Fa unes setmanes, des de Carrilet vam fer una crida per recollir material per enviar a Ucraïna. I la resposta que ens heu donat ha estat impressionant. Us volem donar les gràcies a tots i totes per la vostra aportació. Mil gràcies!

Sumant-nos a la iniciativa, des de l’escola volíem fer alguna cosa més. Buscàvem quelcom que fos especial pels nens o nenes que rebessin i que els nostres infants també hi participessin. Els artistes de Carrilet ens van donar la pista. Hem personalitzat les llibretes amb dibuixos que han fet els alumnes de Carrilet. I aquí les teniu:

Ben acolorides, amb uns dibuixos impressionants dels infants de Carrilet i amb una abraçada des de Barcelona als nens i nenes d’Ucraïna.

L’aportació de material

Ens heu fet arribar unes quantes caixes amb material per infants: llibretes, colors, puzles, jocs de taula, de cartes, contes visuals. També ens vau portar roba d’abrigar per infants i alguna per adults i força medicaments que segur que seran d’utilitat als seus destinataris.

Tot aquest material i les llibretes que han fet els nostres alumnes es van portar als punts de recollida dels voluntaris de l’Església de Nostra Senyora del Perpetu Auxili. Per aconseguir-ho va ser imprescindible la col·laboració de les famílies de l’escola i entre elles la família del Lucas. Moltes gràcies també a totes vosaltres!

Tot i aquest gran agraïment, el desig de tota la gran família de Carrilet és que la guerra acabi com més aviat millor i que tothom pugui recuperar la seva vida amb pau i tranquil·litat.