El Centre de Formació i Recerca Carrilet fa anys que desenvolupa projectes de recerca i formacions per anar donant resposta a les necessitats canviants de diferents equips de professionals de la xarxa sociosanitària i educativa entorn la detecció precoç del Trastorn de l’Espectre Autista, TEA.

Aquest mes de desembre, la Dra. Júlia Miralbell, neuropsicòloga de Carrilet i la Lourdes Busquets, psicòloga i psicoterapeuta del Centre, amb la col·laboració dels CDIAP de la zona (Rella, EIPI, Agalma, Aspanias, Torres de Beà i Sant Joan), han realitzat unes sessions especialitzades als equips de pediatria per la detecció dels senyals d’alarma de TEA a la consulta pediàtrica

Un dels aspectes que s’ha posat en relleu en aquesta formació és el treball en xarxa dels diferents equips. Es tracta d’un aspecte essencial per la detecció i la intervenció precoç en els casos d’autisme.

Seguim treballant per fer més gran aquesta xarxa i que cada dia estigui més formada i coordinada per atendre als infants amb autisme i les seves famílies.