Castanyada Carrilet 2021

El passat divendres dia 29 d’octubre, tota l’escola de Carrilet vam celebrar la festa tradicional de la Castanyada a Can Roura a Lliçà d’Amunt. Tot i que seguim amb les mesures la COVID-19 i formem 2 grups bombolla, l’espai ens va permetre compartir algunes estones a l’aire lliure.

Els infants de la bombolla verda van estar jugant a la zona de saltimbanqui mentre els nens i nenes de la bombolla blava van gaudir jugant amb els karts i les catapultes. Tots vam participar de l’espai multisensorial, una sala on ens van explicar un conte interactiu amb llums, sensacions i objectes i un altre lloc de gronxadors i balancins.

Els castanyers i les castanyeres de 2021 van ser en Kevin, en Leo, l’Emitay, el Pau, el Nacho, la Paula, el Luis i el Josué

Després de dinar, tots junts vam rebre els Castanyers d’aquest any: en Kevin, en Leo, l’Emitay, el Pau, el Nacho, la Paula, el Luis i el Josué. Aquesta és una de les tradicions de Carrilet. Els infants que finalitzen l’escola aquell curs, es disfressen i són protagonistes de la festa.

Per a nosaltres, és important que els nostres alumnes puguin gaudir i participar de les tradicions pròpies de l’època de l’any.

Can Roura una masia especial

Can Roura és una masia especialitzada per infants i joves amb discapacitat. Fa uns anys que es va reformar i adaptar per a poder donar un bon servei a les persones amb TEA o altres discapacitats. És gestionada en forma de cooperativa.

Ubicada a Lliçà d’Amunt, aquesta masia està situada a 10 minuts en cotxe de l’Espai d’interès natural de Gallecs, un espai rural protegit amb una extensió de 733 hectàrees, amb gran quantitat de rutes circulars, de poc desnivell i ben senyalitzades, i espais d’interès per a visitar, on poder gaudir d’un oasi natural dins del Vallès Oriental.