A Carrilet marxem de vacances, però ja tenim programades algunes formacions per al curs vinent. Us les fem arribar perquè, si són del vostre interès, pugueu començar a programar les vostres formacions:

  • 1r Trimestre: TEA a l’edat adulta, a càrrec de les psicòlogues Marina Mestres i Mònica Recio i de la psiquiatra Tali Vaimberg.
  • 2n Trimestre: Aprenentatge i TEA: bases neuropsicològiques, a càrrec de les neuropsicòlogues Júlia Miralbell i Júlia Ballester
  • 3r Trimestre: El cos de l’infant amb TEA. Comprensió i intervenció des de l’abordatge corporal i la psicomotricitat: de la pell al pensament, a càrrec de Marina Mestres, psicòloga i fisioterapeuta i Àngels Morral psicomotricista i mestra d’educació especial, amb la col·laboració de Carolina Alejos, dansa moviment terapeuta.

Al setembre us enviarem el programa detallat i les dates de realització.

Esperem que gaudiu d’aquest estiu i ens retrobem a la tornada!!!