Els alumnes de la classe del Peix de Carrilet comparteixen amb nosaltres les seves vivències durant el Taller d’Experiments. Aquí us deixem la seva notícia:

Hola a famílies! Som la classe del: Nil, Natxo, Theo i Paula formem el gran grup, volem explicar-vos que fem al taller d’experiments.

Quan vam entrar a Carrilet fèiem el taller sensorial. Experimentàvem amb diferents materials i, tot i fer-la grossa, la mestra ens deixava fer, ens verbalitzava la qualitat dels materials i posava paraules a les nostres vivències.

Ara ens hem fet grans i podem gaudir dels materials, fem nosaltres mateixos la seva transformació ,,, això ens ajuda a extreure aprenentatges, hem fet molts experiments…

Ens agrada poder fer “màgia” manipulant els objectes, això ens permet: aprendre a escoltar petites explicacions, retenir la seqüència de mostra que ens fa la mestra, treballar tots junts, manipular de forma autònoma, concentrar-nos en allò que fem, organitzar-nos, treballar en silenci, aguantar la frustració, superar pors, també facilita la nostra capacitat de simbolització, i sobretot i molt important passar-ho d’allò més bé.