Tots vam gaudir d’una experiència de sensacions, d’aprenentatge i de sensibilització

El passat divendres 7 de maig, tota l’escola de Carrilet va anar d’excursió al Zoo del Pirineu (Odèn-Lleida). La sortida estava emmarcada en el projecte escolar d’animals i fauna d’Escoles +Sostenibles i destinada a complir un dels nostres objectius com a centre: gaudir dels entorns que el barri, la ciutat o el país ofereix.

Aquesta sortida ha permès aprendre en altres contextos, experimentar i generalitzar aspectes d’autonomia, ajudar a treballar els canvis i poder estar en espais nous. També ha permès  gaudir dels animals o ajudar a superar algunes pors.

El trajecte fins a Odèn es va fer amb tranquil·litat, en dos autocars per respectar els grups bombolla. Un cop al Zoo, els dos grups van fer la visita guiada, el toca-toca i l’espectacle amb  fauna salvatge. Finalment després de dinar, es va retornar en autocar cap a Barcelona.

El zoo del Pirineu

El Zoo del Pirineu és un refugi d’animals  on acullen i cuidem els animals salvatges maltractats o ferits. Si és possible, els animals sans i forts els tornen de nou a la vida silvestre. En cas de no poder garantir el seu retorn els donen una nova llar al  refugi d’animals salvatges.

Infants i professionals vam viure una experiència de sensacions, d’aprenentatge i de sensibilització.