Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest llibre ¿Dónde està Nala?.L’Andrea Garuz i la Cesca Montserrat són les autores del conte il·lustrat. Un llibre fruit de tot un procés d’investigació sobre literatura i autisme cuinat a Carrilet. L’Andrea ha estat estudiant de pràctiques de Carrilet i el conte el seu treball de final de carrera, una petita joia resultat de tot l’esforç i dedicació.

La història que ens explica està basada en els alumnes de la classe de la Papallona de Carrilet . A aquests infants els agraden moltíssim els dinosaures, adoren els agapornis, fabriquen aranyes i juguen a l’oca. Aquests alumnes un dia van creure que hi havia una mona dins de l’armari de la classe.

L’Andrea i la Cesca ens comenten que volen visibilitzar el Trastorn de l’Espectre Autista infantil i ajudar a les famílies i els infants perquè aquest conte els resulti una eina relacional i educativa. Afirmen que conèixer i entendre la mirada dels nens amb TEA, la seva realitat ha estat molt enriquidor.

A l’escola a presentar-nos el llibre

A més, l’Andrea i la Cesca han vingut a l’escola a presentar-nos el conte. Ens han explicat com l’han escrit i il·lustrat. I nosaltres hem posat en pràctica els seus consells.

Volem agrair-los l’esforç de fer la mateixa xerrada dues vegades. En temps de COVID hem de respectar les distàncies i els grups bombolla.

Una història que ens ajudarà a fer realitat la biblioteca de Carrilet

Aquest llibre va acompanyat d’un simpàtic punt de llibre que, si l’adquiriu juntament amb el llibre, ajudarà en el finançament de la biblioteca de Carrilet pels infants de la nostra escola.

Com podeu ajudar?

Si voleu donar suport a aquest projecte les podeu seguir a l’Instagram @donde_esta_nala. Per comprar-lo envieu un directe a l’Instagram.

La literatura no només els ajuda a conèixer sinó també a créixer!