Ens expliquen que la classe del Gat de Carrilet està desenvolupant un projecte ben ambiciós. Estan fent la volta al món! Aquí ens expliquen per quin país han estat en aquest gran viatge.

Gats viatge món Itàia 1

Aquest mes de març hem ‘viatjat’ a Itàlia. Hem vist que ja sabíem moltes paraules i molts menjars d’aquest país: MAMMA MIA LA PASTA CARBONARA!

També hem conegut els romans, com vestien, que construïen Arcs de Triomf allà on arribaven i que feien uns espectacles peculiars: les batalles entre gladiadors i les feres al Coliseu.

Hem estat treballant temes d’equilibri amb la Torre de Pisa i després ens ha cridat molt l’atenció en Leonardo da Vinci, era un senyor molt curiós que investigava tot el que veia per poder-ho entendre millor. A partir del nostre cos hem buscat proporcions i hem escrit a l’inrevés per escriure de manera secreta: només descobrirem el missatge si ho llegim a través d’un mirall.

Per últim, hem tingut el plaer de fer un taller de cuina italiana. Ens encanten els plats italians: la pasta, la pizza, la lasanya i la salsa bolonyesa i el pesto! La Tania, mare d’en Samuel de la classe del Cargol, ens ha vingut a ensenyar com fer unes pizzes boníssimes, vam fer la massa i les vam cuinar amb els ingredients que ens agraden.

Moltes gràcies, Tania! Aquest berenar especial ens han servit per acomiadar aquest segon trimestre!

Ja tenim ganes de saber per on viatjareu el pròxim trimestre.

Viatge al món Classe del Gat
Gat viatge món Itàlia 3