Carrilet Seminaris Web 1 Que es TEA

Els seminaris virtuals per iniciar-se en la comprensió de la situació de les persones amb TEA i la dotació d’eines pràctiques per abordar-la.

El Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet ofereix tres seminaris web per introduir-vos en la comprensió del Trastorn de l’Espectre Autista, TEA, i la pràctica en aspectes claus com l’escolarització o el desenvolupament de la comunicació

Aquests seminaris estan adreçats a professionals actuals i futurs: mestres, estudiants de grau i màster (psicologia, integració social…) i de cicles formatius, educadors, monitors, i en general qualsevol professional interessat a conèixer el món de l’autisme.

Totes les referències de recerca en el camp del TEA ens indiquen que la incidència de l’autisme a la població ha augmentat considerablement. I, conseqüentment, cada vegada són més les persones que entraran en relació amb aquests infants i que hi hauran de treballar. Des de Carrilet, creiem que cal estar preparats per comprendre i empatitzar amb la situació amb d’aquestes persones.

Comprendre i empatitzar són uns requisits indispensables per a una bona relació i posterior intervenció.

Per això, des de Carrilet enfoquem aquests seminaris per donar eines de comprensió i alhora estratègies pràctiques a professionals i estudiants que s’apropen per primera vegada al món dels autismes. La detecció i la intervenció especialitzada és clau pel desenvolupament de la persona amb autisme. Per això, com a professionals, és important tenir-ne un coneixement més específic.

Programa dels Seminaris web d’introducció al TEA

Aquests tres seminaris que ha preparat l’equip de Carrilet tindran una durada de 5 hores cadascun repartides en dues sessions. Es realitzaran virtualment a través de la plataforma Zoom. Un cop inscrits, rebreu els permisos d’accés. Es pot participar en els tres seminaris o  inscriure’s només en aquells que us interessin.

Reserveu-vos els dimarts des del 13 d’abril fins al 18 de maig per començar a comprendre el TEA

Carrilet Seminaris Web Què és TEA

Seminari 1: Què és el TEA?

En aquest primer seminari sabrem que és el TEA i procurarem comprendre el funcionament mental i simptomatologia des de la clínica i les neurociències. Aquestes sessions aniran a càrrec de Júlia Miralbell, neuropsicòloga, de l’equip de Diagnosis i Tractaments de Carrilet.

Les dues sessions d’aquest seminari seran els dimarts 13 i 20 d’Abril de 17 h a 19:30 h

Inscriu-te
Carrilet Seminaris Web Què és TEA

Seminari 2: L’infant amb TEA a l’escola.

En el segon seminari desgranarem tots aquells aspectes què cal tenir en compte a l’hora de programar la nostra intervenció, la dels professionals de l’educació, tant a l’aula com als espais de lleure. La Núria Monreal, mestra i psicòloga, de Carrilet serà la responsable d’aquest seminari.

Les sessions de “L’infant amb TEA a l’escola” es realitzaran els dimarts 27 d’Abril i 4 de Maig de 17 h a 1 19:30 h.

Inscriu-te
Carrilet Seminaris Web Què és TEA

Seminari 3: Comunicació i TEA

En aquest darrer seminari es donaran eines per comprendre les dificultats en la relació, comunicació i llenguatge dels infants amb TEA i plantejar estratègies per treballar-les. Les sessions aniran a càrrec de Sònia González, logopeda i mestra de Carrilet.

Si esteu voleu participar-hi reserveu-vos els dimarts 11 i 18 de Maig de 17 h a 19:30 h

Inscriu-te

Informació pràctica dels seminaris

Preu: 20 €/seminari; però si us inscriviu als tres seminaris, seran 50 €.

Pagament: Per transferència bancària indicant el teu nom i cognoms i el seminari 1, 2, 3 o TOTS al compte bancari: ES87 2100 1158 4902 0006 5521

Més informació? Envia’ns un email