Carrilet Seminaris Web 1 Que es TEA

Els seminaris virtuals per iniciar-se en la comprensió de la situació de les persones amb TEA i la dotació d’eines pràctiques per abordar-la.

El Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet ofereix tres seminaris web per introduir-vos en la comprensió del Trastorn de l’Espectre Autista, TEA, i la pràctica en aspectes claus com l’escolarització o el desenvolupament de la comunicació

Aquests seminaris estan adreçats a professionals actuals i futurs: mestres, estudiants de grau i màster (psicologia, integració social…) i de cicles formatius, educadors, monitors, i en general qualsevol professional interessat a conèixer el món de l’autisme.

Totes les referències de recerca en el camp del TEA ens indiquen que la incidència de l’autisme a la població ha augmentat considerablement. I, conseqüentment, cada vegada són més les persones que entraran en relació amb aquests infants i que hi hauran de treballar. Des de Carrilet, creiem que cal estar preparats per comprendre i empatitzar amb la situació amb d’aquestes persones.

Comprendre i empatitzar són uns requisits indispensables per a una bona relació i posterior intervenció.

Per això, des de Carrilet enfoquem aquests seminaris per donar eines de comprensió i alhora estratègies pràctiques a professionals i estudiants que s’apropen per primera vegada al món dels autismes. La detecció i la intervenció especialitzada és clau pel desenvolupament de la persona amb autisme. Per això, com a professionals, és important tenir-ne un coneixement més específic.

Programa dels Seminaris web d’introducció al TEA

Aquests tres seminaris que ha preparat l’equip de Carrilet tindran una durada de 5 hores cadascun repartides en dues sessions. Es realitzaran virtualment a través de la plataforma Zoom. Un cop inscrits, rebreu els permisos d’accés. Es pot participar en els tres seminaris o  inscriure’s només en aquells que us interessin.

Reserveu-vos els dimarts des del 13 d’abril fins al 18 de maig per començar a comprendre el TEA