SEMINARIS SUPERVISIÓ CURS 2019-20

Dones i TEA

Algunes nenes, adolescents i dones dels diferents serveis de Carrilet han participat, juntament amb les seves mares, amb la recollida de dades per l’estudi “Dones i TEA” dut a terme per la Confederación Autismo España.

L’estudi té com a objectiu principal visibilitzar la realitat de les dones i les nenes amb TEA, per millorar la seva qualitat de vida.

Per altra banda, aquest estudi també pretén promoure el coneixement sobre les necessitats, interessos i capacitats de les dones i nenes amb TEA a Espanya, així com de les barreres i facilitadors per accedir als diferents bens i serveis del país.

La responsable de l’estudi es Cristina Hernández, tècnica de Investigació i Transferència del Coneixement d’Autisme Espanya.

Ella juntament amb Marina Mestres i Júlia Miralbell, responsables del Centre de Recerca i Formació Carrilet, van ser les encarregades d’organitzar i realitzar les entrevistes amb les dones, noies i nenes amb TEA, així com amb les seves mares i amb les tutores de cada cas.

Esperem que aquest i altres estudis com aquest, permetin millorar el coneixement sobre els TEA des d’una perspectiva de gènera i ens ajudin a ajustar i millorar la nostra intervenció.