Cursa Nick

Per l’equip de Carrilet ha estat una gran notícia que el Nick Spa & Sports Club hagi triat el nostre centre per ajudar-nos a continuar donant servei als infants i joves amb TEA i les seves famílies. El Nick Spa & Sports Club és centre esportiu arrelat al nostre barri i des de fa onze anys és capaç de reunir a moltíssimes persones, incloent esportistes de renom, en la cursa atlètica solidària de la festa major d’Horta.

Us animeu a participar en la XI Cursa Nick Horta?

La cursa es celebrarà el pròxim 2 d’octubre i constarà de tres modalitats i un extra:

  1. Una cursa atlètica amb cronometratge de 5 km. Oberta a tot el públic, però aquí cal estar entrenat.
  2. Una caminada solidària popular de 5 km sense cronometratge. Oberta a tothom que tingui ganes de fer una bona caminada per una bona causa.
  3. Una cursa infantil no competitiva participativa i solidària, d’1,5 km per a nenes i nens de 6 a 10 anys.
  4. Els pels que no us agradi córrer, també podeu fer la vostra contribució amb una aportació solidària al projecte.

Les inscripcions es podran realitzar fins a les 23.59 h del dimecres 28 de setembre, o en arribar als 1000 inscrits a la recepció del Nick Spa & Sports Club (Pg. Font d’en Fargas, 6. 08032 Barcelona) o a través del seu web www.cursanickhorta.cat. En el cas dels infants la inscripció només pot ser presencial perquè els pares han de signar l’autorització dels seus infants.

Tots els detalls sobre les inscripcions a la cursa, preus, premis, normativa i recomanacions per a cada cursa la trobareu aquí.

Nosaltres hi serem

El dia de la cursa, infants, familiars, professionals i amics de Carrilet ens trobareu fent la caminada de 5 km i potser alguns dels més esportistes s’animaran a participar en la cursa infantil.

Sigui en la modalitat que sigui, farem salut, germanor, participarem esportivament a la Festa Major d’Horta i, a més, lluirem aquesta magnífica samarreta.