El passat divendres 10 de Novembre el CDIAP Equip 40 va celebrar el seu 30è aniversari amb la jornada

“PARLEM DE PREVENCIÓ”

La Dra. Júlia Miralbell del Centre de Diagnòstic i Tractaments Carrilet, juntament amb Lourdes Busquets psicòloga del CDIAP Equip 40 i també col·laboradora de Carrilet, i el Dr. Jaume Serra i Montserrat Sánchez infermera pediàtrica del CAP de Sant Vicenç dels Horts van paricipar-hi amb la ponència:

“El que puguis fer avui no ho deixis per demà: la nostra experiència conjunta de prevenció i detecció de les senyals d’alarma de risc TEA en la consulta pediàtrica”

La jornada també va tractar sobre la interessant tasca de prevenció que realitza el CDIAP en coordinació amb les escoles bressol de Sant Feliu de Llobregat i sobre el treball en grup amb els infants prematurs i les seves famílies.

Enhorabona  a tot l’equip del CDIAP, tant per la jornada com pels 30 anys de feina ben feta!!!

Des de Carrilet esperem poder continuar col·laborant amb vosaltres i compartint projectes.