Ja em començat el nou curs 2017-18 amb tota la il·lusió i energia de les famílies, els infants i els professionals de Carrilet per encarar els nous reptes que tenim al davant i amb moltes ganes de seguir creixent plegats.

Un curs més seguirem vetllant per afavorir, a través de la nostra tasca, el desenvolupament integral i global dels nostres alumnes, afavorint al màxim el desenvolupament de competències comunicatives, metodològiques i d’aprenentatge, i competències específiques per promoure la convivència i la seva capacitat de relació i interacció amb el món que els envolta.

Des de Carrilet TREBALLEM PER:

Promoure RELACIÓ Potenciar CURIOSITAT

Tolerar CANVIS PROMOURE LA RELACIÓ Promoure APRENENTATGE

GAUDIR DEL MÓN que ens envolta

Trobareu totes les fotos de l’inici de curs a la galeria fotogràfica o seguint el següent enllaç: FOTOS INICI CURS

BENVINGUTS AL NOU CURS!!