Marina Mestres, com a responsable de l’equip de Formació i Recerca Carrilet, va participar el passat 5 de novembre a la I Jornada per a professionals del CDIAP Spai Tr3s de Partes del Vallès amb la conferència “Senyals d’alerta en la primera infància”, on va destacar la importància de la sensibilització dels professionals per detectar precoçment els senyals d’alerta.

Les jornades es van celebrar amb motiu del 10è aniversari del CDIAP Spai Tr3s i hi van assistir 160 professionals de la petita infància. Els assistents procedien de serveis públics i privats, tant del municipi de Parets com d’altres municipis de Catalunya.

Des de Carrilet volem felicitar als companys i companyes del CDIAP Spai Tr3s, tant pels 10 anys de treball com per l’èxit de les jornades.

Amb motiu de l’esdeveniment Ràdio Rap 107 de Parets, va emetre una notícia i va entrevistar a diferents protagonistes de l’acte, entre ells Marina Martorell. Podeu escoltar l’entrevista fent clic sobre el següent enllaç:

ENTREVISTA Marina Mestres. I Jornada senyals alerta en la primera infancia