Hola!
El meu nom és Leo i tinc 11 anys.
M’agraden molt els dinosaures, la xocolata, els números i acariciar el meu gat Moixi. Però no m’agraden els canvis, que em toquin, que em parlin massa ràpid, o haver de mirar als ulls dels altres quan parlo.
Aquest llibre que tens a les mans és el meu diari. És un diari especial i únic com jo.
El meu nom és Leo i tinc AUTISME

Així comença el conte il·lustrat i narrat en primera persona per en Leo, un infant amb autisme. L’escriptora i il·lustradora del conte és Cristina Benítez. El llibre és el resultat de la seva inquietud personal i professional i d’un tems de formació a Carrilet, on va poder inspirar-se i entendre què era l’autisme. Per tot això, el llibre està dedicat als nens i nenes de Carrilet.

El diari d'en Leo 7 abril

Des de Carrilet pensem que la Cristina ha sabut captar i alhora transmetre l’experiència emocional de la seva estada al centre i que aquest llibre és una gran oportunitat per poder explicar a tothom, des d’una visió fresca, sensible, acurada i pedagògica què volen dir les sigles TEA, sense quedar-nos només amb un llistat de conductes superficials. Una bona forma d’explicar a d’altres infants, però també adults, perquè en Leo és un noi molt especial…. que té autisme.

El passat divendres 25 d’abril, aprofitant la setmana de Sant Jordi, La Cristina mateixa va venir a explicar “El Diari d’en LEO” als nens i nenes de Carrilet, que van estar encantats amb la seva visita.

Visita Cristina  (2) Visita Cristina  (3) Visita Cristina  (4) Visita Cristina  (1)

Gràcies Cristina!!!

Krusttyh Benyh (Cristina Benítez) 2014. El diari d’en Leo. Gregal: Maçanet de la Selva (20€)

Podeu obtenir el llibre tant a Carrilet com a les llibreries.