“TRASTORNS DE L’ESPECTRE AUTISTA: COMPRENSIÓ, DIAGNÒSTIC I ABORDATGE EDUCATIU I TERAPÈUTIC”
S’obre el període d’inscripció pel curs de 30 hores (2 crèdits o 1’5 ECTS pels estudiants de Blanquerna) que proper mes de febrer realitzarà Carrilet dins del marc dels cursos de Formació Continuada 2013-14 de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, Universitat Ramon Llull.
El curs està dirigit tant a professionals en actiu com a estudiants de Blanquerna.
Aquest curs anirà destinat a la comprensió del funcionament mental de l’infant amb TEA. Aquesta comprensió és indispensable per poder elaborar un bon diagnòstic i planificar la nostra intervenció, ja sigui a l’aula, amb infants en diferents modalitats d’escolarització o en un espai terapèutic.
Serà un curs teoricopràctic, que combinarà l’exposició teòrica amb el visionat de vídeos i l’anàlisi de casos reals.
El curs es realitzarà els dimarts de 16 a 19 hores, del 4 de febrer al 8 d’abril de 2014.
El període de inscripcions: del 7 al 28 de gener de 2014.
Per més informació i inscripcions consultar la següent pagina:
LOGO