Tenim el plaer de presentar-vos aquests dos llibres que recentment ha escrit o reeditat l’equip de Carrilet entorn als Trastorns de l’Espectre Autista i que esperem que resultin del vostre interès:

Portada Viloca Portada Horsori

  • Viloca, Ll. (2003/2012): El niño autista: Detección, evolución y tratamiento. Barcelona: Col·leccions Carrilet.

Aquest llibre estava exhaurit i aquest any 2012 Carrilet va decidir reeditar-lo sota el paraigües de Col·leccions Carrilet, per que ens semblava una pena que es perdés tot el saber i trajectòria que la Dra. Viloca ens transmet a través d’aquest llibre.

De moment aquest llibre només es pot comprar al centre Carrilet, al preu de 10€.

  • Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet (2012): Comprensión y abordaje educativo y terapéutico del TEA. Barcelona: Horsori editorial.

A partir de la demanda de l’editorial Horsori, algunes professionals de Carrilet, amb el suport de tot l’equip, han intentat recollir tot el coneixement teòric i pràctic de la nostra entitat, en relació al treball educatiu i terapèutic amb infants amb autisme i amb les seves famílies.

El llibre es pot adquirir a la botiga online http://tienda.horsori.net, de l’editorial Horsori, i a les llibreries com Abacus, la Casa del Llibre o Alibri al preu de 18€ o directament a Carrilet a 17€.