Ens plau avançar-vos que el proper 27 d’octubre de 2012 es celebraran les 2es. Jornades d’Especialització Carrilet, aquesta vegada al voltant de les Neurones Mirall, el seu paper en el desenvolupament de l’infant i les implicacions que el seu coneixement pot tenir en diferents àmbits d’intervenció i en la comprensió dels Trastorns de l’Espectre Autista.

Neurones Mirall 

Comptarem amb la col·laboració destacada del professor Marco Iacoboni, neurocientífic de la Universitat d’UCLA a Los Àngeles, i amb la presència entre d’altres d’en Dr. Ramon Mª Nogués, catedràtic emèrit d’antropologia biològica de la UAB, alhora que es presentaran diverses experiències pràctiques tant de Carrilet com d’altres institucions.

Tríptic de la jornada

Per anar fent boca, us adjuntem un link del programa Redes amb el professor Iacoboni, que parla sobre les neurones mirall i les seves implicacions en les relacions interpersonals.

http://www.youtube.com/watch?v=NORRb11M05k&feature=related

 

Desitgem que aquesta nova proposta formativa us resulti engrescadora i us hi esperem!