Carrilet, representat per les musicoterapeutes de l’entitat, ha participat en el congrés “Música y Emoción: Comunicación en el Trastorno del Espectro Autista”, celebrat els dies 7 i 8 de novembre al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz.
 Congreso Musicoterapia 09  Congreso Musicoterapia 09  Congreso Musicoterapia 09
Aquest congrés va suposar un intercanvi de coneixements entre professionals dedicats al treball amb persones amb TEA i/o musicoterapeutes.

Congreso Musicoterapia 09 D’esquerra a dreta: Débora Almaraz, musicoterapeuta de Carrilet; Patxi del Campo, director del Instituto Música, Arte y Proceso de Vitòria; Rosa Mª García, directora del centre Músicaycolor; Colwyn Trevarthen, professor emèrit de la Universitat de Psicologia d’Edinburg; Anali García, terapeuta d’un centre d’estimulació primerenca; Tony Wigram, Doctor en Psicologia i Musicoteràpia membre de la Universitat d’Aalborg; Elisabet Sánchez i Blanca Pastó, membre de l’equip de Carrilet.