Actualment existeix un important debat a la comunitat educativa sobre quina ha de ser la modalitat d’escolarització dels infants amb TEA. Possiblement no existeix una resposta única i, en cada cas, caldrà valorar factors personals, familiars, institucionals i del context social.

Per tal de reflexionar sobre tots aquests aspectes i compartir experiències concretes, a partir de l’11 de febrer, Carrilet inicia el curs “L’ESCOLARITZACIÓ DELS INFANTS AMB TEA: ESTRATEGIES, RECORREGUTS I CASOS” a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’esport BLANQUERNA, Universitat Ramon Llull, dins del marc dels cursos de Formació Continuada 2016-17.

El curs tindrà una durada de 20 hores i està dirigit tant a professionals com a estudiants.

Els objectius del curs seran:


· Conèixer les diferents modalitats d’escolarització que actualment existeixen per als infants amb TEA

· Identificar els suports necessaris i les respostes metodològiques i organitzatives necessàries.

· Reflexionar sobre la idoneïtat dels diferents models segons cada cas i conèixer diferents itineraris personalitzats reals.

· Conèixer el treball en xarxa dels diferents serveis que atenen l’alumnat.

Serà un curs teòric-pràctic impartit per diferents professionals de Carrilet, i combinarà l’exposició teòrica amb el visionat de vídeos i l’anàlisi de casos reals.

El curs es realitzarà els dissabtes 11 i 18 de febrer i de març de 2017, de 9 a 14 hores.

Període de inscripcions: del 9 de gener al 3 de febrer presencialment a Blanquerna i del 9 de gener al 5 de febrer virtualment a través de la web també de Blanquerna.

Per més informació i inscripcions consultar la següent pàgina: http://www.blanquerna.edu/ca/node/32280

Us hi esperem!