Com cada any, a CARRILET el curs s’acaba amb una gran festa, plena de gresca i xerinola.

Aquest any pallassades, màgia, ball i…..

jocs!!!!

Però el més important de cada final de curs és poder acomiadar els nostres nens i nenes que ja s’han fet grans i que continuaran el seu camí a altres escoles: l’Arnau, l’Eloi, el Jordi, la Sandra, l’Aaron, l’Antón, el Marc, el Nacho, el Joel i el Robert.

Us desitgem el millor!! Carrilet sempre serà casa vostra!

Aquest any també hem acomiadat a la nostra companya Rosa Mª Vicente, després de molts anys de dedicació i professionalitat. Moltes gràcies per la teva tasca i amor a Carrilet i a tots els nens i nenes que han passat pel centre durant tots aquests anys. Les institucions les fan persones com tu, que donen sentit a la nostra feina cada dia. GRÀCIES!!!

En un curs a Carrilet passen mooooooltes coses. Us convidem a recordar-les seguint el següent enllaç FOTOS CURS 2015-16 o a la nostra galeria fotogràfica.

BON ESTIU A TOTHOM!!!!