.

Des de Carrilet, nens, famílies i professionals sentim molt la pèrdua d’en Johan Cruyff.

.

Per una banda, és inevitable dir que, sobretot els adults, estem molt agraïts per tot l’espectacle que ens ha regalat com a jugador i entrenador. Moments de felicitat ens els que ha estat protagonista i que restaran per sempre en les nostres memòries: gols, jugades excepcionals, títols, etc. però sobretot agrair la seva faceta humana que encara l’ha fet més gran. Que una persona com ell, reconeguda i valorada a tot el món es preocupi d’aquells amb més dificultats fa que sigui un exemple a seguir.

.

.

.

.

Gràcies a la seva Fundació els nens de la nostra escola també han viscut moments molt especials, plens de riures i alegria, tant amb les sessions de reflexologia amb en Quim Muñoz, com a les mítiques jornades de l’Open Day que realitzeu cada any. Per això, en nom de tots, volem dir ben fort : GRÀCIES PER TOT!

.

.

Centre Educatiu i Terapèutic CARRILET