Carrilet guanya el VI Premi de Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil convocat per la Revista de Psicopatología y Salud Mental del niño y del adolescente i patrocinat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb el treball titulat:

Ús de la imitació en psicoteràpia psicoanalítica amb un nen amb trastorn de l’espectre autista greu: efectes de la interacció social recíproca

L’estudi s’ha dut a terme al Servei de Recerca i Formació de Carrilet.

Les autores del treball han estat: Dra. Eulàlia Arias Pujol, Elena Fieschi Viscardi, Dra. Júlia Miralbell Blanch, Cristina Castelló Torra, Anna Solevila i Jané, la catedràtica de Metodologia de les Ciències del Comportament de la Universitat de Barcelona Mª Teresa Anguera i Argilaga i Marina Mestres Martorell, membres de l’equip de recerca Carrilet o col·laboradores.

En aquesta convocatòria anual de la Revista de la Fundació Orienta es premia els treballs de investigació relacionats amb la salut mental infanto-juvenil, que destaquin pel seu caràcter novedós, pel rigor metodològic, la claredat en l’exposició i la seva aplicabilitat.

Enguany, el jurat presidit honoríficament per la Il·lustríssima Sra. Lluïsa Moret i Sabidó, Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, i integrat pel Sr. Alfons Icart (President), Dr. Alberto Lasa, Dr. Juan Manzano, Dra. Mercè Mitjavila, Dr. Francisco Palacio Espasa, Dr. Manel Salamero, Dr. Jorge Tizón i Dra. Eulàlia Torras, després d’una valoració en dues rondes dels treballs presentats, van decidir atorgar el VI Premi a l’equip de Carrilet.