Nens i nens de Carrilet han participat, juntament amb altres escoles del districte, en la 1era. Fira del Llibre d’Horta organitzada per la biblioteca Horta-Can Mariner. Els nens i nens del centre han assistit a l’activitat Seguim el conte, juntament amb alumnes de les escoles Àngels Garriga, Can Carabassa, Mare Nostrum i Rel.

L’activitat ha consistit en la creació d’un llibre gegant a partir de la lectura dels infants i de la col·laboració dels il·lustradors Carla Farinyes, Óscar Julve, Xènia Sorigué, Roser Calafell i la ja coneguda per tot l’equip de Carrilet, Cristina Benítez.

Ha conduit l’activitat la conta contes Gina Clotet i la l’ha amanit amb música la Magda Güell, professora de l’escola de música Pausa.

El dijous 9 d’octubre la classe de la papallona ha participat en la lectura del llibre El mag, el robot i les bruixes.

El divendres 10, les classes del ratolí, el gat i la tortuga ha llegit fragments del conte El castell del drac negre.