Així de bé ha quedat el menjador de l’escola després que un grup de pares i mares s’oferissin a reparar la fusteria i les parets i a pintar-lo, a partir d’una proposta de la junta de l’AMPA de l’escola.

Pintura menjador

Aquesta notícia vol ser principalment un reconeixement a aquestes mares i pares i un espai per donar-los les GRÀCIES!!!! de part de tot l’equip, el nens i nenes de Carrilet i de totes les famílies del centre.

GRÀCIES a la Dayanna, mare del Lucas; a l’Emilio, la Sara, i l’Àlex, pares i germà del Víctor; al David, pare de l’Abel; a l’Eva, mare de l’Eloi; al Carlos, la Cristina i la Ainoa, pares i germana de la Carla; a la Pastora i el Mateo, pares de l’Eric; al Miquel, pare del Jaume; a la Mª Carmen, mare de l’América; al Volodymyr, pare del Sawwa; i al Dani, pare del Roc.

Pintura menjador (16) Pintura menjador (15) Pintura menjador (17) Pintura menjador (14)

Pintura menjador (5) Pintura menjador (9) Pintura menjador (7) Pintura menjador (3) Pintura menjador (8) Pintura menjador (2) Pintura menjador (6) Pintura menjador (10) Pintura menjador (1) Pintura menjador (4) Pintura menjador (13)

GRÀCIES per voler fer de l’escola un espai cuidat i agradable.
GRÀCIES per destinar el vostre temps i els vostres esforços.
GRÀCIES per fer-ho amb un somriure.

També volem donar les GRÀCIES a Mònica Marimón , decoradora professional, que ha col·laborat desinteressadament en aquest projecte.

Pintura menjador (12) Pintura menjador (11)