Aquest any, la Federació de comerciants Cor d’Horta i Mercat ha decidit que l’entitat beneficiaria de la seva acció solidària sigui Carrilet!!

L’Eix Comercial Cor d’Horta i Mercat ha presentat un calendari amb un dvd, del que se n’han editat 5.000 còpies, que es vendrà al preu simbòlic d’1€.

Calendari Cor d'Horta i Mercat

Han participat en aquesta iniciativa més de cinquanta comerciants que apareixen en el vídeo cantant i ballant una cançó creada, especialment per a l’ocasió, pel grup  “The Lito” del col·lectiu Sant Gaudenci, que promou la cultura de la rumba catalana. En el mateix dvd, també apareix un vídeo enregistrat a Carrilet, en el que dos nens del centre l’ensenyen i expliquen als representants del cord d’Horta i Mercat. També en el calendari apareixen dibuixos realitzats per infants del nostre centre.

Aquí teniu un enllaç amb el vídeo dels comerciants d’Horta per anar fent boca!!

Compra a Horta  http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fk9cLETm-4IY&h=FAQE4-0XlAQHaEUO0XSrBSDl708muILlmXOyYB8-Im-jI0g

 El calendari es podrà comprar a la seu del cor d’Horta i Mercat, al carrer Vila i Rossell, 8, a les oficines del Mercat d’Horta, en alguns establiments del barri i a Carrilet mateix.

Tots els diners que es recaptin amb la venda d’aquest calendari, s’entregaran a Carrilet en forma de vals de compra a gastar als establiments associats a aquest eix Comercia, i Carrilet els destinarà als diversos projectes que la nostra entitat va presentar al Cor d’Horta i Mercat, i per els quals Carrilet va ser seleccionada com a entitat beneficiària:

  • TEA i creativitat: que té com a objectiu principal promoure el desenvolupament de la creativitat i l’expressió artística de l’infant amb autisme, com una forma de millora de la seva comunicació i relació amb l’entorn.
  • Projectes de recerca: Que ens permetin tant avaluar i reflexionar sobre la nostra pràctica professional, com generar nous coneixements al voltant dels Trastorns de l’Espectre Autista i dels abordatges educatius i terapèutics més indicats per aquestes persones.
  • Fons documental: Completar i organitzar el nostre fons bibliogràfic i documental, per tal de poder-lo fer accessible per a consulta.

Ahir, dijous 12 de gener a les 11,30 es va presentar la iniciativa a les oficines del Cor d’Horta i Mercat, amb la presència del president del Cor d’Horta i Mercat, Manuel Arias; de la regidora del districte, Francina Vila; alguns dels comerciants protagonistes de la iniciativa; el president de la Fundació Barcelona Comerç; representants de Carrilet i diversos mitjans de comunicació.

A continuació us passem uns quants link, per si voleu saber què ha anat sortint en premsa, ràdio o televisió en relació a aquest tema. Esperem que siguin del vostre interès!

COM RADIO

http://www.comradio.com/flash/guardar/guardar.asp?id=http://podcast.comradio.com/comradiorad/P_extraradi_comradio_um_comerciants_horta_120112.mp3 

(obrir la primera finestra)

 

BARCELONA TELEVISIÓ

http://ht.ly/8r4HS

(min. 23:26 del programa Connexió Barcelona del 12/01/12)

 

TVE – CATALUNYA

http://www.rtve.es/alacarta/videos/linformatiu/

(min 14:25 telenotícies migdia 12/01/12)

 

EL PERIÓDICO

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/comerciantes-rumbosos-1319971

 BCN.CAT 

http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,1653_1802_1_1682760094,00.html?bcnAccessible=true&accio=detall&home=HomeBCN 

http://www.youtube.com/watch?v=0A4Lv7dJBGg&feature=player_embedded

 

Animeu-vos a comprar el calendari!!