Tal i com molts sabeu, CARRILET té com a projecte actual la construcció d’un “Centre de Recursos i Tractaments per persones amb Trastorn de l’Espectre Autista”
Avui estem més a prop de fer possible el nostre projecte, per que aquest mes de gener ja han començat les obres. De moment estem enderrocant el pati que hem tingut fins ara i construint els murs que contindran el nou centre.
 Pati Pati
 
Obres Gener 10 Obres Gener 10  
Arribar fins aquí ha estat possible gràcies a la col·laboració de moltes persones, però també de diferents administracions, entitats i fundacions, a les que volem agrair públicament la seva participació.
Logo IMD Logo Fundación ONCE Logo Obra Social La Caixa Logo Caixa Tarragona
 
Aquestes obres afecten la dinàmica de la nostra escola, per que temporalment estem sense pati i molts dels nens enyoren el nostre estimat “Carrilet” i és per això que li han fet un monument commemoratori!
        tren 2   tren
Com no podem estar tot el temps que duren les obres sense pati, hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració de Mossèn Ignasi, de la Parròquia de Sant Joan d’Horta, que ens ha cedit el seu pati durant el temps que el necessitem. Des d’aquí volem donar-li també les gràcies.

pati