El passat divendres 15 de maig vam participar amb alguns nens de Carrilet a la festa de l’Open Day que celebrava la Fundació Cruyff al recinte esportiu de la Mar Bella.

 

Open Day 

 

Open DayEls nostres nens van jugar dos partits de fútbol contra altres centres. El primer partit va ser força disputat, i van poder aplicar tot el que havien treballat durant el curs a l’activitat d’esports. El Victor C. va iniciar el partit a la porteria i va fer vàries parades de mèrit, a la defensa van jugar Lucas i Vicente que van estar sempre presents. Alex P. va jugar al mig del camp mentre que, Xavi, Alfonso i Roc estaven a la davantera. Roc va ser el “pichichi” de la jornada amb tres gols, però la millor jugada va ser elaborada per Alfonso, que va travessar tot el camp per donar un bon centre a Xavi que va estavellar la pilota al pal.

 

A més de jugar a futbol, també vam gaudir d’altres esports com van ser bàsquet en cadira de rodes, curses, i tennis, amb la sorpresa afegida de poder jugar una estona amb cares ben conegudes com Joan Laporta, president del F.C. Barcelona, i Johan Cruyff, exjugador del F.C. Barcelona i president de la Fundació.

  Open Day   Open Day

 

Ens ho vam passar molt bé, i per acabar d’arrodonir el dia, el mateix Johan Cruyff juntament amb Joan Laporta, Marta Ferrussola, Jordi Cruyff i Xavi Crespo entre d’altres, van fer l’entrega oficial d’unes merescudes medalles.

 

Open Day