CENTRE ESPECIAL CARRILET, S.C.C.L. utilitza xarxes socials per donar a conèixer la seva activitat i mantenir informats a totes les persones a les que els hi pugui interessar.

Per aquest motiu, tenim aquesta política específica per xarxes socials, que s’aplicaran als continguts, comentaris i dades recollides o proporcionades en les xarxes socials on tenim presència mitjançant el nostre perfil corporatiu.

Tot i així, l’usuari està igualment sotmès a les polítiques i normes establertes per les pròpies xarxes socials, on podrà configurar el seu perfil i la seva privacitat, segons cada xarxa social permeti.

Per tant, en la present procedim a informar als nostres usuaris en les diferents xarxes socials, del tractament de les seves dades per CENTRE ESPECIAL CARRILET, S.C.C.L.

Política de protecció de dades

El Responsable de tractament dels usuaris de les nostres xarxes socials és:

CENTRE ESPECIAL CARRILET, S.C.C.L.
CIF: F08529448
Domicili: C/ Campoamor, nº 5, 08031 Barcelona
Tfn 93 427 74 19
E-mail: carrilet@carrilet.org

Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades:
Domicili: C/ Campoamor, nº 5, 08031 Barcelona
E-mail: cristinamorales@icab.cat

Tractarem les dades amb la finalitat de gestió dels usuaris de les nostres xarxes socials, si bé únicament tindrem accés a les dades del perfil públic dels usuaris que s’uneixen a les nostres pàgines o perfils oficials, així com a qualsevol dada que sigui possible compartir sota l’empara de les polítiques de les xarxes socials. Per tant, la base jurídica del tractament de les seves dades és el seu consentiment, que l’usuari està donant al moment de fer-se seguidor de la nostra pàgina, o incorporar un comentari o participar de qualsevol forma en que pugui quedar enregistrat el seu alias o perfil públic dins del nostre espai en la plataforma de la xarxa social que correspongui.

Així mateix, tingui en compte que les xarxes socials poden tenir els seus servidors i/o proveïdors fora de l’Espai Econòmic Europeu, que suposa una transferència internacional de dades. Al respecte, sempre vetllarem perquè les xarxes socials on tinguem presència compleixin les disposicions del RGPD. En concret, utilitzem linkedin i twitter, que garanteixen el compliment del RGPD atès que tenen subscrites amb els seus proveïdors de serveis contractes amb les clàusules tipus aprovades per la Comissió Europea. Poden consultar la política de privacitat de linkedin a https://es.linkedin.com/legal/privacy-policy i de twitter a https://twitter.com/es/privacy.

Per part de CENTRE ESPECIAL CARRILET, S.C.C.L., les seves dades no les tractem fora del nostre espai a la pròpia xarxa social, i en tot cas tenim implementades totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades dels usuaris. És per això, no conservem dades dels usuaris una vegada aquests han causat baixa a la nostra pàgina o perfil, excepte si ha publicat algun comentari, motiu pel qual haurà d’eliminar manualment el mateix pel propi usuari, o bé podrà demanar-nos la supressió de dades.

En qualsevol cas, sempre pot donar-se de baixa de la nostra pàgina o perfil a la xarxa social, moment en què les seves dades serien suprimides, sense perjudici que també pot exercir el seu dret a l’accés, rectificació, supressió (dret a l’oblit), oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades, així com a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, mitjançant petició envia