1. Titularitat D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa als usuaris que aquesta pàgina web és titularitat de Centre Especial Carrilet, S.C.C.L., amb CIF F08529448, inscrita en el Registre de Cooperatives de Barcelona amb núm. B844 i al Registre de Centres Docents amb codi de centre 08036196. Té domicili social a carrer Campoamor, 5, 08031 Barcelona, tel. 934.277.419, e-mail carrilet@carrilet.org.
 2. Ús de la pàgina web L’accés a aquest portal implica acceptar i conèixer les condicions i termes d’aquest Avís Legal, i no pot utilitzar aquesta pàgina web o serveis prestats a través d’ella, per a finalitats contràries a la Llei o amb vulneració del previst en la legislació vigent, en aquest Avís Legal, en els bons costums i ordre públic, o per a qualsevol altra que pugui causar una lesió als drets d’altres usuaris o de tercers.L’usuari no podrà destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics que es continguin en aquesta web, així com no obstaculitzar l’accés a altres usuaris, ni introduir programes, aplicacions informàtiques, virus o altres dispositius d’anàloga naturalesa, que puguin causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de Centre Especial Carrilet o tercers.

  L’usuari no podrà fer mal ús de les informacions, missatges, gràfics, arxius ni qualsevol classe de material als quals pugui accedir a través d’aquesta web.

 3. Responsabilitat
  1. En l’accés a la pàgina web Centre Especial Carrilet podrà interrompre l’accés a la seva pàgina web, a fi de realitzar el seu manteniment, actualització, control o per qualsevol altra causa, i s’exonera de qualsevol responsabilitat que es pugui reclamar per aquesta causa.Centre Especial Carrilet no es responsabilitza dels danys o perjudicis que es puguin produir pel mal ús d’aquest web per part de l’usuari o tercers.
  2. En els enllaços o links Centre Especial Carrilet pot contenir enllaços o links que permeten a l’usuari accedir a altres pàgines web.Centre Especial Carrilet s’exonera de qualsevol responsabilitat sobre els continguts d’aquestes pàgines externes. No obstant, a fi de protegir als nostres usuaris, en cas que tingui coneixement de la il·licitud del seu contingut, o que aquestes lesionin bens o drets d’un tercer susceptibles d’indemnització, Centre Especial Carrilet actuarà amb la diligència necessària a fi de suprimir l’enllaç corresponent.
  3. En el funcionament de la pàgina web Així mateix, Centre Especial Carrilet vetllarà pel bon funcionament d’aquesta pàgina web i adoptarà les mesures necessàries per tal d’evitar qualsevol dany o pèrdua que s’esdevingués per motiu de la connexió, per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, i de qualsevol intromissió il·legítima.
  4. En la utilització de la pàgina web L’usuari és l’únic responsable de les seves pròpies accions en la utilització d’aquesta pàgina web, i en cap cas es podrà responsabilitzar a Centre Especial Carrilet de qualsevol actuació que faci l’usuari.L’usuari incomplidor de les presents normes serà responsable de les seves actuacions a través d’aquest portal, i serà al seu càrrec qualsevol indemnització pels danys i perjudicis que causi a altres usuaris, a Centre Especial Carrilet o a tercers.
 4. Propietat intel·lectual i industrial Aquesta